«Православний РЕБ»: Московська церква пропонує окупантам захищатися від дронів молитвою

Церква пропонує своє рішення для боротьби з українськими безпілотниками

Українські безпілотники, які перебувають у повітрі над деякими ділянками фронту, стали проблемою для російських окупантів. Виявилося, що Росія не має достатньо засобів радіоелектронної боротьби, які змогли б захистити їх від українських дронів. У зв'язку з цим представники Російської Православної Церкви (РПЦ) запропонували своє специфічне рішення цієї проблеми.

Як стверджують представники РПЦ, свята Варвара може врятувати російських окупантів від FPV-дронів, але для активації її захисту потрібна особлива "молитва". Кремлівські клірики роздають своїм солдатам брошури з цією "молитвою".

Свята Варвара, великомучениця і покровителька, призри на нас, скорботних і стражденних, від бісівських безпілотників, що сіють смерть і руйнування

Цю інформацію підтвердив український журналіст Юрій Бутусов, опублікувавши на своєму Telegram-каналі фото однієї з таких "православних РЕБ", знайденої на позиціях російських окупантів.

У брошурі також є ікона святої Варвари, яка тримає у руках "квадрокоптер". Варто зазначити, що раніше РПЦ видала методичку, де давала поради окупантам, як після загибелі на фронті потрапити до раю.

Варто нагадати, що суд визнав, що Українська Православна Церква Московського патріархату є "самокерованою церквою в складі Російської церкви".

Також варто додати, що священики РПЦ закликали переглянути підходи до зачаття, якщо воно сталося під час зґвалтування жінки, адже, на їхню думку, дитина не винна у страшному злочині, який був скоєний.