Пристайко послав "сигнал" Путіну

Україна готова боротися за свої території до останньої краплі крові, до останнього "російського" солдата, який прийшов до нас з війною.

Це єдине можливе рішення для України. Такою рішучою риторикою в інтерв'ю для Daily Express відзначився посол України у Великій Британії Вадим Пристайко, який таким чином послав важливий сигнал російському диктатору Володимиру Путіну.

"Для нас є одне рішення росіяни повинні піти з нашої землі. Тому ми повинні битися до останнього з них або, на жаль, до останнього з нас", сказав посол.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Також Пристайко вказав, що Україна в рамках мобілізації вже набрала не менше мільйона осіб. У порівнянні з військами РФ, вони будуть краще навчені й краще підготовлені, щоб дати відсіч на полі бою.

"Вони будуть набагато більш гнучкою бойовою силою", пообіцяв Пристайко.

Дипломат вказав, зі зрозумілих причин, Україна до кінця війни не буде розкривати свої реальні втрати на полі бою.

"Я думаю, це буде жахлива цифра", спрогнозував він.

З початку повномасштабної війни РФ втратила в боях не менш як 10 тис. одиниць військової техніки.

В України втрати у техніці менші втричі. Про це йдеться у звіті ORYX.

Згідно з опублікованими даними на квітень 2023 року, російська армія втратила понад 10 тис. одиниць військової техніки, з них 6472 знищено, 304 пошкоджено, 394 кинуто.

У тому числі 1928 танків, 2281 БМП і 12 кораблів. Це ті дані, які вдалося підтвердити шляхом OSINT-дослідження вивченням фото і відео в мережі.