Ракетний удар по Дніпру: вокзал припинив роботу

Ракетний удар по Дніпру зумовив зупинку роботи залізничного вокзалу

Міський залізничний вокзал у Дніпрі перестав працювати внаслідок ракетного удару, а тепер висадка поїздів буде проводитися на станції Горяїнове. Таку інформацію надала «Укрзалізниця».

«Ворог здійснив цілеспрямований масований обстріл цивільних інфраструктурних об’єктів Укрзалізниці в Дніпрі та області. Є поранені серед залізничників, їм надається медична допомога. На пошкоджених об’єктах працюють рятувальники, інформація про загиблих уточнюється», – йдеться у повідомленні.

Українська залізниця відзначила, що робота вокзалу в Дніпрі призупинена наразі. Тимчасовими кінцевими зупинками для приміських та міжміських поїздів стали Нижньодніпровськ та Горяїнове. Затримка в прибутті до Дніпра мають такі поїзди:

  • №38 Київ - Запоріжжя
  • №80 Львів - Дніпро
  • №120 Київ - Запоріжжя

Ці поїзди будуть висаджувати пасажирів на станції Горяїнове. Після висадки, поїзди, що прямують до Запоріжжя, оминатимуть Дніпро в об’їзд.

Нагадаємо, що рано вранці 19 квітня Росія здійснила ракетний обстріл Дніпра та Кривого Рогу. У результаті цього постраждали 15 людей, двоє загинуло. Також о 06:14 годині пройшла масштабна повітряна тривога в Україні, яка тривала більше години. Під час тривоги в Дніпрі та Одесі були почуті вибухи. Наслідком обстрілу Дніпра стало проникнення ракети у житловий будинок.