Сирський розповів про напружені бої на двох напрямках

Ворог продовжує наступ на Куп'янському і Бахмутському напрямках

На Куп'янському і Бахмутському напрямках тривають інтенсивні бої з російськими військами, повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський.

Бої на Бахмутському напрямку відбуваються поблизу Богданівки, а також противник намагається наступати в напрямку Часів Яр.

На Куп'янському напрямку російські війська штурмують населений пункт Синьківка з метою створення плацдарму та наступу на Куп'янськ.

У Лиманському напрямку після втрат противник проводить перегрупування та готується до наступальних дій. Ворог активно застосовує авіацію для атак керованими бомбами.

Агресор збільшив використання техніки на напрямках наступу для підтримки піхоти. Ворог також використовує штурмові підрозділи з колишніх злочинців "Шторм Z" та "Шторм V". Ворог продовжує перекидати резерви з інших напрямків.

Сирський зауважив, що наші воїни мужньо тримають оборону і не дозволяють ворогу просунутись вперед. Він також зазначив, що постійно проводиться робота з вироблення рішень для випередження дій ворога та забезпечення безпеки наших військовослужбовців.

Згадаємо, що партія "Єдіная Россія" створила приватну армію під назвою "ЧВК Еспаньола".