Скандал через демобілізацію: Маляр пояснила свою перепалку із Совсун

Заступниця міністра оборони України просить вибачення

Екс-заступниця міністра оборони України Ганна Маляр пояснила свою емоційну поведінку в ефірі телемарафону. Вона перепросила народну депутатку Інну Совсун, з якою виникло непорозуміння щодо демобілізації військових. Маляр висловилася проти демобілізації, а Совсун була проти, оскільки не бачила свого батька відколи він пішов на фронт.

Маляр зазначила, що вона не мала права реагувати так емоційно, але сподівається на вибачення Совсун. Вона визнала, що її реакція була несправедливою і щиро перепросила депутатку за свої дії.

Демобілізація військових: думки Маляр

У своєму повідомленні Маляр також зазначила, що жодна країна під час війни не демобілізує своїх військ. Вона наголосила, що прийняття рішення про демобілізацію зараз призведе до програшу України в майбутньому, а також до збільшення кількості загиблих через зростання обстріляність проти військових.

Вона також звинуватила депутатів, які завалили законопроєкт про мобілізацію правками і політичними ігрищами. Маляр вважає, що їм не цікава загроза, яка постійно існує через війну.

Варто зазначити, що Генеральний штаб ЗСУ хоче, щоб демобілізаційні норми були розглянуті окремо.