Що забрати з вітальні, аби зникло відчуття хаосу

Вітальня має завжди бути просторою та охайною. Тому зайві речі краще прибрати з очей заради функціональності та естетичної привабливості.

Вітальню варто наповнювати лише предметами, які мають практичну користь, пише homesandgardens.

П'ять речей, які не повинні захаращувати вітальню Одяг, посуд, особисті речі

Однак вітальня це місце, де збираються всі, тому це має бути простір, у якому всі мешканці зможуть відпочити. З цієї причини ви не повинні допускати, щоб ваша вітальня була захаращена особистими речами. Приберіть предмети колекціонування, одяг, тарілки, склянки. Це може викликати занепокоєння та розлад у спокійній обстановці. Ці речі збирають пил і можуть займати зайвий простір.

Дитячі іграшки

Для дітей природно гратися у вітальні. Але надлишок іграшок може зробити простір хаотичним. Застосуйте такі рішення для зберігання, як стильні корзини або скрині для іграшок, щоб іграшки були впорядковані та недоступні для очей, коли вони не використовуються.

Офісне робоче приладдя

Уникайте перетворення вашої вітальні на робоче місце. Папери, канцелярське приладдя та електроніка можуть швидко накопичуватися та створювати неорганізований вигляд. Зберігайте ці предмети у спеціально відведеному офісному приміщенні. Ці речі можуть порушити атмосферу кімнати.

Оскільки сьогодні ми набагато більше працюємо вдома, це може бути неминучим, проте надзвичайно важливо вміти вимкнутися та відокремлювати роботу та відпочинок. Якщо цього не зробити, це може призвести до виснаження та порушення режиму сну. Тому подбайте про те, щоб ваша вітальня була присвячена веселощам і відпочинку після закінчення робочого дня.

Електроніка

Сьогоднішні оселі часто мають надлишок технічних гаджетів, від маршрутизаторів до ігрових консолей, зарядних пристроїв і запасних кабелів. Хоча деякі з них є важливими для розваг. Їх неорганізоване розміщення може призвести до візуального безладу. Електроніка одна з головних речей, яка зробить вашу вітальню захаращеною.

Електроніка та шнури повинні бути впорядковані та сховані, щоб зменшити накопичення безладу та пилу.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Комп'ютери та планшети, краще зберігати на спеціально відведених робочих станціях, щоб зберегти гарний баланс між роботою та особистим життям і зменшити безлад у вашій вітальні.

Тренажери

Бігові доріжки, еліптичні тренажери або лави для ваг, може порушити естетику вітальні. Вони не тільки займають значний простір, але й можуть відволікати увагу. Громіздке тренажерне обладнання може погіршити атмосферу, яку ви створили.

Існують помилки в облаштуванні спальні, яких не варто припускатися, щоб житло не виглядало маленьким і тісним. Але крім естетичних аспектів обстановки у квартирі слід враховувати психологічний ефект тих чи інших предметів.

Не варто тримати у спальні старі записки, фотографії та інші дрібнички, пов'язані з минулим коханням.