Спортсменки ЗСУ вибороли медалі на чемпіонаті Європи з важкої атлетики

Українські спортсменки здобули три медалі на чемпіонаті Європи з важкої атлетики

У Центральному спортивному клубі Збройних Сил України повідомили, що спортсменки з ЗСУ виграли три медалі на чемпіонаті Європи з важкої атлетики.

Українські спортсменки з клубу із Білої Церкви вибороли дві срібні медалі та одну бронзу у середніх та важких вагових категоріях на цих змаганнях.

«Анастасія Манєвська здобула дві срібні нагороди у категорії до 87 кілограмів, з поштовхом 128 кілограмів та сумою двоборства 230 кілограмів. Валентина Кісіль виграла бронзу у категорії понад 87 кілограмів, з ривком 108 кілограмів», - повідомили з спортивного клубу.

Змагання проходили у Софії, Болгарія.

Нагадаємо, Ярослава Магучіх з новим рекордом сезону перемогла на першому турнірі 2024 року.

Під час змагань українська легкоатлетка показала неперевершений результат, якого її суперниці не змогли досягти. Найкраща спроба представниці Німеччини Імке Оннен, яка отримала срібну медаль, становила 1,94 метра, тоді як спортсменки з Литви та Узбекистану стрибнули на висоту 1,86 метра.

Крім того, стало відомо, що українська фехтувальниця Харлан вперше за п'ять років стала чемпіонкою Кубка світу. Це її 14-та перемога на такому рівні змагань.

Інші новини:

  • Збірна України дізналася суперників у фіналі олімпійської кваліфікації
  • «Говоріть більше про війну». Скелетоніст Гераскевич звернувся до колег-спортсменів