США знову завдали ударів по іранських об’єктах у Сирії

Сполучені Штати вдруге за останні тижні атакували об'єкт в східній Сирії, який, за словами Пентагону, належав Корпусу вартових Ісламської революції (КВІР) Ірану та пов'язаним з ним групам. Цю новину публікує Reuters.

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що два американські винищувачі F-15 здійснили удари у відповідь на останні напади на американські сили. Він наголосив, що атаки на американські війська повинні припинитися.

За словами Остіна, якщо Іран продовжить атаки на війська США, США не схаменуться вживати додаткових заходів для захисту своїх людей.

Зазначається, що з початку жовтня, коли загострився конфлікт між Ізраїлем і ХАМАС, війська США та їхні союзники зазнали щонайменше 40 нападів в Іраку та Сирії.

Нагадаємо, 26 жовтня США внаслідок серії атак, здійснених ополченцями, які підтримують Іран, на свої військові бази на Близькому Сході, завдали ударів по двох іранських об'єктах в Сирії.

Раніше повідомлялося, що США даватимуть відповідь на напади на свої військові бази на Близькому Сході у зручний для себе час.