Суд зменшив заставу Коломойському, але він не готовий вносити гроші

Сам судовий процес щодо бізнесмена Ігоря Коломойського триває. Київський апеляційний суд вирішував, чи продовжити строк утримання під вартою Коломойського. Суд вирішив залишити його під вартою до січня 2024 року, але зменшити заставу. Учора ж Коломойський заявив, що він не буде вносити заставу, навіть якщо би мав на це гроші. Як він пояснив, всі його активи були заморожені після подання Приватбанком позову до Англії.

«Після того як Приватбанк у 2017 році подав позов до Англії, всі мої активи були заморожені і я не можу ними розпоряджатися. Але якби у мене й були такі гроші, я б не вносив заставу, бо це схоже на викрадення та вимогу викупу», - заявив Коломойський.

Бізнесмен також скаржиться, що допити свідків у його справі проходять занадто повільно. Коломойський вважає, що якщо йому змінять запобіжний захід, він зможе ходити до слідчих як на роботу. Він висловив бажання, щоб справу вирішили якнайшвидше. Нагадаємо, що заарештували Ігоря Коломойського 2 вересня з можливістю внести заставу. Він також отримав другу підозру у справі про заволодіння коштами ПриватБанку.