Трамп запевняє, що добре знає Путіна і Зеленського і обіцяє швидко закінчити війну

Трамп обіцяв швидко вирішити конфлікт в Україні

Експрезидент США Дональд Трамп після перемоги на республіканських праймериз в Айові пообіцяв швидко вирішити ситуацію з війною в Україні. Про це він заявив під час виступу перед пресою.

Трамп заявив, що має намір залучити до діалогу президентів України і Росії, котрих він добре знає. "Ми з Путіним чудово ладнаємо. Ми дуже добре ладнаємо. Це добре, а не погано. Якби фальшиві новини стали справжніми і чесними новинами, 90% наших проблем у цій країні було б вирішено... Ситуація з Україною настільки жахлива... І ми збираємося вирішити це, ми збираємося вирішити це дуже швидко", - наголосив Трамп.

Виступаючи в Айові, Трамп заявив, що має гарні стосунки з президентом РФ Володимиром Путіним і впевнений, що зможе залучити до діалогу президентів України і Росії. "Я дуже добре знаю президента Путіна, я дуже добре знаю Зеленського, я можу залучити його, ми вирішимо це дуже швидко. Цього (війни) ніколи не повинно було статися", - додав він.

Трамп перемагає на республіканських кокусах в Айові

Як повідомлялося, колишній президент США Дональд Трамп перемагає на республіканських кокусах в Айові. Трамп був лідером у штаті напередодні кокусів. Результат змагань допоможе задати тон і тривалість майбутніх перегонів.

За підрахунками, колишній президент США вже має 16 делегатів від штату Айова на Республіканській конференції. Ніккі Гейлі та Рон ДеСантіс мають по чотири делегати. Ще 16 делегатів залишаються нерозподіленими.