Тумани і спека до +30°C: чим іще здивує сьогодні погода

Сьогодні синоптики прогнозують невелику хмарність.

Водночас очікується тепла погода без опадів. Температура подекуди підніметься до +30°С, повідомив Укргідрометцентр.

Вранці у західних областях місцями можливі тумани. Вітер буде північно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря коливатиметься протягом дня у межах +23...28°C. Найтепліше буде на півдні країни: +25...30°C. У Карпатах найнижчі температури прогнозуються вночі: від +6°C до +11°C, а вдень стовпчики термометрів покажуть +17...22°C.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

В столиці та області буде невелика хмарність. Опадів синоптики не прогнозують. Вітер північно-східний, 5-8 м/с. У Київській області температура підніметься до +23...28°С.

У Києві середа обіцяє бути без дощів та з теплом, і так аж до кінця місяця. Стовпчики термометрів покажуть вдень +24...26°С. А з початком жовтня побільшає вологи та поменшає тепла.

27 вересня повсюди в Україні очікується суха тепла погода з температурою повітря +23...29°С. А ось 1 жовтня вже прийде атмосферний фронт із дощами. Знизиться до відповідної сезону температура повітря. Щоправда, це більше торкнеться західних, північних та частково центральних областей.

Осінь в Україні буде теплою і сухою. Особливо такі погодні умови будуть характерні для першої половини осені.

Ймовірність такої погоди склали за розрахунками прогностичних центрів США, Великої Британії, Німеччини, Франції, Японії, Європейського центру середньотермінових прогнозів.