У Данії прозвучали «Голоси полонених». Це була акція з вимогою звільнити українських військових з російського полону

У Копенгагені відбулася акція "Голоси полонених", учасники якої вимагали звільнити українських військових, які перебувають у російському полоні у жахливих умовах, піддаються допитам і тортурам. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на організацію Hjælp Ukrainske Børn ("Допоможи українським дітям").

Кілька сотень осіб пройшли вулицями столиці Данії. Вони вимагали свободи для полонених, медичної допомоги та втручання міжнародних комісій, а також покарання для тих, хто відповідає за їхнє незаконне утримання.

Ми пам'ятаємо кожного і кожну з тих, хто хоробро обороняв нас від ворога і віримо, що наші спільні зусилля повернуть їх додому!

На демонстрації виступили представниця "Hjælp Ukrainske Børn" Анна Волощенко, кандидат в депутати від соціал-демократів Магнус Барсьое, лідер ГО "Frihed for Ukraine" Єнс Алструп, співзасновник ГО "Ukrainian Dialogues" Сергій Костріков та представник УГКЦ Василь Тихович.

Блок галереї

Захід було організовано Hjælp Ukrainske Børn, Lastivka- København ("Ластівка - Копенгаген") і Ukrainian Dialogues ("Українські діалоги") за ініціативи Благодійного фонду "Серце в дії".