У Нагірному Карабаху сталась сутичка, є загиблі

Стрілянина між азербайджанськими та карабахськими військовими сталася у Нагірному Карабаху.

Є загиблі та поранені з обох боків, повідомило Міністерство оборони Азербайджану.

Там заявили, що азербайджанські військові отримали інформацію про перевезення військового спорядження, боєприпасів та особового складу з Вірменії у невизнану республіку, де тимчасово перебувають російські військові. Вони спробували зупинити та перевірити автомобілі і вірмени відкрили вогонь.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Командуванню росіян нагадали, що перевезення військового та іншого призначення іншими маршрутами категорично неприпустимо. Баку поклало всю вину за інцидент на керівництво Вірменії.

Влада невизнаного Нагірного Карабаху заявила, що це азербайджанські військові обстріляли авто паспортно-візового відділу поліції. Повідомили про трьох загиблих поліцейських та одного пораненого військового.

Вірменія може припинити своє членство в Організації договору з колективної безпеки на тлі загострення конфлікту з Азербайджаном. Цього не виключає прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян.

В Єревані у листопаді відбулися акції протесту проти візиту президента Росії Володимира Путіна на саміт Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ). Люди скандували гасла: "Ворог ОДКБ" та "Ворог Росія".