У Німеччині група росіян напала на українців

Група молодих росіян спеціально спровокувала та напала на чотирьох українців у місті Бремен у Німеччині. Про це повідомляє Bild.

Згідно з інформацією газети, напад стався напередодні ввечері, коли четверо українців у віці 19 років сиділи на лавці в парку поруч з головним залізничним вокзалом, і до них підійшла група росіян.

За попередніми даними, семеро росіян шукали можливість спровокувати бійку, вигукуючи проросійські гасла, такі як "Свободу Росії", і напали на українців.

Пізніше 16-річний росіянин витягнув пістолет і вдарив одного з українців по голові. Після цього нападники забрали у нього годинник і навушники і втекли.

Згідно з повідомленням Bild, поліція своєчасно отримала інформацію про інцидент і змогла затримати 16-річного росіянина і передати його опікунам.

Раніше уряд Німеччини схвалив зміни щодо спрощення процедури працевлаштування для осіб, які дбають про надання притулку або мають відтерміновану депортацію.

Нагадаємо, уряд Німеччини хоче змінити правила депортації біженців з країни і прийняв відповідний законопроект. Особливо планується збільшити максимальний термін затримки до виїзду з країни з 10 до 28 днів. Крім цього, влада планує розширити свої повноваження і посилити заходи проти контрабандистів.