Українець Михайлюк повторив особистий рекорд результативності в НБА

Український баскетболіст Святослав Михайлюк зіграв свій найкращий матч у сезоні НБА. Його команда, "Бостон", перемогла "Вашингтон".

Михайлюк зміг побити свій особистий рекорд, набравши 26 очок за гру. Це стало його найрезультативнішою грою в сезоні.

Українець провів на майданчику 37 хвилин і зумів зробити 6 трьохочкових кидків. Він також зробив 5 підбирань і 5 результативних передач.

Це повторення особистого рекорду Михайлюка в кар'єрі. Раніше, в лютому минулого року, він набрав 26 очок у складі "Шарлотт".

Також варто відзначити, що Михайлюк встановив новий рекорд в НБА - він провів на майданчику 37 хвилин, що є його найбільшим часом гри з листопада 2021 року.

Михайлюк проводить свій шостий сезон в НБА. Він приєднався до "Лейкерс" в 2018 році і пізніше перейшов до "Шарлотт Горнетс".

Нагадаємо, що є відомі випадки спортивних змов у НБА, і такі гравці можуть бути дискваліфіковані назавжди. Останній випадок стосується гравця Джонтея Портеру, який змовляв з метою впливу на результати через ставки на спорт.

Також важливо відзначити матч "Лейкерс" проти "Торонто", в якому Леброн Джеймс набрав 23 очки і став найкращим бомбардиром в історії баскетболу. "Лейкерс" перемогли з рахунком 128:111.