"Усім тяжко" – дружина Брюса Вілліса розповіла про перебіг хвороби актора

Дружина хворого на деменцію голлівудського актора Брюса Вілліса Емма Гемінг розповіла про його стан.

Зазначила, що хвороба змінила актора, її і двох доньок. На шоу Today на NBC поділилась, щ її чоловік не хотів би засмучувати сім'ю, тож вони радіють кожній хвилині, проведеній разом.

"Я дізналась, що деменція це тяжко. Людині з діагнозом тяжко. Сім'ї також тяжко. І це однаково тяжко і Брюсу, і мені, і нашим дівчатам. Брюс дар, який продовжує дарувати. Любов, терпіння, стійкість, так багато всього... Брюс справді хотів би, щоб ми раділи тому, що є, він би справді хотів цього для мене та нашої родини", розповіла Емма.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Жінка пригадала, як повідомила про хворобу батька двом неповнолітнім донькам 11-річній Мейбл та 9-річній Евелін.

"Ми дуже чесна і відкрита сім'я. Найважливішим було те, що ми могли сказати, що це за хвороба, пояснити, що це таке, тому що коли ви знаєте, що це за хвороба з медичної точки зору, все має сенс. Тому було важливо, щоб ми повідомили їм, що це таке, тому що, знаєте, я не хочу, щоб діагноз їхнього тата або будь-яка форма деменції були клеймом чи ганьбою", пояснила Гемінг.

У березні торік ЗМІ повідомили, що Брюс Вілліс завершує кар'єру в кіно. Причиною цього рішення стало те, що в кінозірки виявили афазію розлад мовлення, що виникає після пошкодження мозку.

Згодом стан здоров'я хворого на афазію американського актора погіршився. Зірка дедалі рідше впізнає рідних і не завжди розуміє, що вони йому кажуть. Зокрема, знаменитість мало що може сказати сам.

У березні цього року лікарі діагностували Брюсу лобно-скроневу деменцію.