В Україні стартувала видача ще однієї гуманітарної допомоги: як отримати продуктовий пакет

Видача продуктових наборів у Нікополі

У Нікополі розпочнеться видача продуктових наборів від Всесвітньої продовольчої програми ООН World Food Programme. Про це повідомив мер міста Олександр Саюк.

З 15 лютого почнуть видачу пакетів із продуктами, які надаються у рамках співробітництва Нікопольської міської ради з благодійним фондом "Сприяння" та за сприяння Нікопольського РВА за лютий.

Продуктові набори призначені для мешканців міста, які належать до різних категорій, таких як особи з інвалідністю, сім'ї з дітьми з інвалідністю, багатодітні сім'ї, матері-одиначки, сім'ї загиблих військовослужбовців та жителів, що постраждали від війни, вдови постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, люди похилого віку, а також ветерани військових операцій, зареєстровані в Нікополі.

Для отримання допомоги необхідно мати при собі оригінали таких документів: паспорт, ІПН, документ, що підтверджує реєстрацію у Нікополі, довідку, що підтверджує соціальний статус та справку ВПЛ.

У разі неможливості особисто отримати допомогу здоров'я станом, її можуть отримати представники за наявності відповідних документів.

Пункти видачі доступні без вихідних, з 8 до 15 години. Ось декілька з них: музей АТО, філія К3 НКДЦ "Славутич", філія КЗ НКДЦ "Оберіг", Нікопольський ліцей №15 HMP, Нікопольський ліцей №25 НМР, Нікопольська гімназія HMP №18, К3 "НКДЦ", Нікопольський природничо-математичний ліцей №26 та Нікопольський ліцей №24 HMP.

Мер закликає не створювати черги, оскільки продуктові набори є у достатній кількості. Рекомендується звернутися до найближчого пункту видачі.

Нагадаємо, що в Україні проводиться прийом заявок на грошові виплати.