Вечірня атака на Одещину: влада повідомила про наслідки

Російські загарбники атакували Одещину дронами, але були збиті

Сьогодні ввечері, 22 грудня, російські загарбники атакували Одещину за допомогою безпілотників. Завдяки силам протиповітряної оборони, сім російських ударних безпілотників були збиті. Проте, навчальний заклад отримав пошкодження внаслідок вибухової хвилі, яку спричинив один із збитих дронів. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

«В Одеському районі під час бойової роботи сил протиповітряної оборони із збиття ворожих дронів, вибуховою хвилею пошкоджено скління одного з навчальних закладів.  На щастя, загиблих та постраждалих немає. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян», – написав Кіпер.

Сили оборони півдня додали, що сім ворожих дронів були збиті. «Ворог вкотре атакував Одещину ударними безпілотниками. Усі сім ворожих цілей були збиті силами протиповітряної оборони. Внаслідок вибуху під час падіння одного з збитих дронів, скління навчального закладу в Одеському районі було пошкоджено внаслідок ударної хвилі», – зазначено у повідомленні.

Раніше було повідомлено, що сьогодні, 22 грудня ввечері, в Одесі пролунали вибухи, що призвело до оголошення тривоги в області. У місті була активована система протиповітряної оборони.