Заробляє $70 тис. щомісяця. Вихователька звільнилась з роботи заради зйомок 18+

Австралійка 30-річна Кеті Бемптон покинула роботу виховательки в дитячому садку, щоб зніматися у порно зі своїм чоловіком, 38-річним Робом Бемптоном.

Пара одружилася торік і тепер заробляє понад $70 тис. щомісяця на відвертих онлайн-відео. Вони проводять прямі ефіри, щоб допомогти австралійцям оживити своє сексуальне життя, пише Daily Star.

За словами Кеті, до їхнього знайомства, чоловік уже був зіркою порно.

"Вперше я побачила Роба в Instagram, і я визнаю, що засуджувала його за участь у секс-індустрії. Він займався сексом з двома-трьома різними жінками щотижня. Я подивилась на його профіль і подумала: "Це мене не цікавить", пригадала жінка.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Вона уточнила: "Озираючись назад, я розумію, що на багато цих початкових суджень вплинули суспільні умови та очікування того, як людина має вести своє життя. Коли я особисто зустріла Роба в барі через спільного друга та познайомилася з ним, це повністю змінило мою точку зору. Було відчуття, що я натрапила на чоловічу версію себе; це був миттєвий зв'язок. У нас було багато інтересів і схожості, за винятком того, що він був зіркою порно".

Зазначила, що найскладніше про професію чоловіка було розповісти матері та колегам. Однак більшість з цих людей поставились до її вибору з розумінням.

Зараз пара не лише обговорює один з одним свої сексуальні бажання, а й ділиться цими подробицями з 48 тисячами підписників у TikTok.

Американка 33-річна Дені Деніелс заробила $5 млн на зйомках порно. 12 років тому почала створювати контент 18+ для жінок. Згодом почала зніматися з чоловіками. Деніелс прийшла в секс-індустрію, щоб дослідити свою бісексуальність і виплатити кредит за навчання. Зізналася, що тоді не мала жодних знань про порно, і їй довелося вчитися у процесі.