Збій «Дії» під час фіналу нацвідбору на Євробачення: мережа вибухнула мемами

Увечері 3 лютого у роботі застосунку «Дія» відбувся великий збій під час фіналу Національного відбору на «Євробачення-2024», де глядачі мали обирати свого фаворита.

Українці з гумором відреагували на технічні проблеми. Зокрема, користувачі створили багато мемів про збій у «Дії» під час фіналу національного відбору.

Цікаво, що користувачі нагадали про графіки відключення електроенергії та запропонували голосувати за графіком.

Деякі оцінили роботу сурдоперекладачки та зазначили, що вона своєю харизмою просто рятує національний відбір цього року.

Користувачі також посміялись про те, як ведучі під час телетрансляції радили не марнувати час і голосувати в «Дії».

Деякі також створили жарт у стилі «втрати ворога», де був напис: «Знищено – застосунок «Дія».

Зокрема журналіст Макс Щербина дуже влучно пожартував з цього приводу. Він написав, що від України на Євробачення поїде гурт «На жаль», а представить він пісню «Сталася помилка».

Зазначимо, що сама «Дія» у себе у телеграмі зібрала меми, в яких згадали її «відлежування».

Блок галереї

Як повідомлялося, голосування за переможця національного відбору «Євробачення» триватиме до 19:00, 4 лютого. 

Українці 3 лютого обирають представника країни на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2024 у Мальме. Голосувати за своїх фаворитів можна було через застосунок «Дія». Проте, користувачі скаржаться, що застосунок не витримав напливу охочих віддати свій голос і «впав».

Спочатку застосунок працював нестабільно, а пізніше, навіть після успішного входу в розділ «Сервіси», під час вибору опції «Опитування» застосунок викидав повідомлення: «На жаль, сталася помилка».

Як відомо, ведучими національного відбору цьогоріч стали співачка Юлія Саніна, гуморист Василь Байдак та ведучий Тімур Мірошниченко. Судитимуть учасників: Андрій Данилко, Джамала та Сергій Танчинець.

Також такі зіркові гості виступлять у фіналі: Руслана; Tvorchi; Kalush Orchestra; Jamala; Verka Serduchka; Тіна Кароль; Анастасія Димид та Світлана Тарабарова; Дмитро Шуров.

Нагадаємо, Румунія відмовилась від участі у «Євробаченні-2024».

Зазначається, що цього року TVR направить кошти на інші пріоритетні виробництва та проєкти. Серед них, зокрема, трансляція літніх Олімпійських ігор у Парижі та продовження інвестицій у нову штаб-квартиру TVR Craiova.

Також стало відомо, яка країна візьме участь у Євробаченні вперше за 31 рік.