Зеленський повідомив, коли закінчиться будівництво оборонних споруд в Україні

День Збройних сил України. Оголошено графік завершення будівництва
День Збройних сил України. Оголошено графік завершення будівництва

Зеленський: будівництво оборонних споруд буде завершено за кілька місяців

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що будівництво оборонних споруд на всіх напрямках буде завершено за кілька місяців. Вже виконано до 98% робіт на деяких напрямках. Про це Зеленський заявив у інтервʼю телемарафону "Єдині новини".

«За пару місяців все буде здано, принаймні такі зобов'язання щодо всіх трьох ліній (Ред. - оборони). На деяких гарячих напрямках вже виконано 92-98% робіт», - сказав Зеленський.

Президент також повідомив, що терміни здачі для всіх напрямків приблизно однакові, але найбільш активне будівництво відбувається біля гарячих точок.

Зеленський відповів на питання щодо ефективності оборони: «Ми робимо все, що запитують військові. Чи цього достатньо? Можливо, в час війни ніколи не може бути достатньо. Поки не достатньо, ми продовжуємо працювати».

Нагадаємо, що раніше Зеленський зазначив, що не може закликати інші країни відправляти війська на війну через хайп, який створиться через Росію. Проте він підтримує тренувальні ініціативи іноземних держав в Україні.

Читайте також:

  • Україні не вистачає зброї, щоб зірвати контрнаступ росіян: Зеленський шокував заявою
  • Зеленський назвав умову, необхідну для ротації українських військових

Читайте також