Зеленський повідомив про плани на наступний рік

Президент Зеленський закликає Україну вплинути на глобальні рішення

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців, наголошуючи на необхідності впливу на глобальні рішення, щоб досягти власних цілей. Він також розповів про підсумкову Ставку, в ході якої обговорювалися результати минулого року та плани на майбутнє.

“Ставка – особлива, підсумкова за рік. І про рік наступний. Те, що було зроблено цьогоріч. І те, що потрібно буде зробити наступного року. Була доповідь Головкома, Генштабу. Також представлений план наших дій на рік 24-й. Була доповідь розвідки – ГУР та зовнішньої розвідки. Про те, до чого окупанти готуються. Та загалом про ситуацію – про загальні військово-політичні очікування та можливі події у світі”, – заявив Зеленський.

Президент зазначив, що наступний рік є періодом глобальних рішень і Україні потрібно вміти впливати на них і досягати своїх цілей. Він подякував усім лідерам, які підтримують Україну, і зазначив, що він готується до збільшення виробництва зброї у наступному році.

“Ми готуємось у наступному році зробити більше зброї. Ми вже маємо чіткий графік нашої міжнародної роботи в січні. Ми працюємо з нашими партнерами над рішеннями, яких потребує кожен український воїн, увесь наш народ, наша держава. І ці рішення будуть – будуть сильними. Я хочу окремо подякувати всім партнерам за нову оперативну роботу для посилення нашої ППО. 24/7 працюємо не тільки ми у вільному світі – і це важливо. Важливо, щоб протидія терору не припинялась ані на день. Щоб Росія не змогла виграти нічого в цій війні. І так буде”, – заявив президент.

Зеленський провів підсумкове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому була визначена стратегія застосування Сил оборони на наступний рік.