Зеленський розповів, що сьогодні весь день робив на півдні України (відео)

Президент України Володимир Зеленський провів весь день на південних областях. Про це він повідомив у своєму відеозверненні.

У першу чергу, Зеленський відвідав Одесу й область, після чого відправився до Миколаєва та Херсона. Основні обговорювані питання були пов'язані з безпекою й захистом держави. У Одесі відбулася нарада з військовими, на якій обговорювалися плани протиповітряної оборони для міста, області та чорноморських портів. Президент висловив свою вдячність за роботу, яку виконують усі, хто захищає цей регіон.

Під час свого візиту на південь України, президент вручив державні нагороди воїнам, що відзначилися своєю сміливістю. Також він провів нараду з керівниками областей, які найбільше постраждали від негоди. Президент висловив подяку усім, хто працював ці дні, щоб відновити дороги та електричне живлення в цих регіонах.

Зеленський також доручив збільшити кількість ремонтних бригад та техніки, щоб якнайшвидше відновити електропостачання для населення.

У своєму зверненні президент зазначив, наскільки важливо мати достатню кількість "Пунктів незламності" для надзвичайних ситуацій та забезпечити постачання тепла у Одесі після того, як під час негоди була пошкоджена котельня.

Зеленський також відвідав центр допомоги переселенцям, зустрівся з представниками Данії та українськими студентами в Миколаєві. Він підкреслив, що всі зусилля призначені для зміцнення держави та свободи для всіх громадян.

Проведення наради з військовими, обговорення планів з комунікацією та пріоритетів в постачанні були також важливою частиною візиту глави держави на південь України. Зеленський подякував усім, хто працює на благо держави та людей.

Останнім напрямком візиту був Херсон, де обговорювались заходи для захисту міста та області. Президент висловив задоволення від результатів будівництва сховищ та планів на майбутнє. Також було проведено нараду з військовими, на якій були обговорені потреби регіону та підтримка від партнерів.

Президент закінчив своє відеозвернення подякою всім жителям півдня України та висловив свої найкращі побажання. Також було нагадано, що Російська Федерація продовжує здійснювати агресію проти України, яка триває вже 644-у добу.