Зеленський у Львові вшанував пам'ять загиблих героїв (відео)

Президент України Володимир Зеленський відвідав Марсове поле у Львові, де поховані українські герої. Зеленський поділився цією новиною у своєму Facebook.

Зеленський написав: "Львів. Марсове поле. Ніколи не забудемо наших героїв, які здобували волю і захист для України! Пам'ятаємо, якою є ціна нашої свободи та незалежності. Вічна слава всім, хто став на захист держави!"

Зазначимо, що цей візит президента до Львова був неанонсований. Інформація про програму та терміни його перебування у місті не була повідомлена з міркувань безпеки. Однак місцеві жителі були попереджені про можливе перекриття деяких вулиць.

Уже 660 днів триває повномасштабна війна Росії проти України. Тільки протягом минулої доби сталося 110 бойових зіткнень.

Авіація Сил оборони здійснила удари по двом районам, де розташований ворожий особовий склад, озброєння та військова техніка. На додаток, наші військові знищили аеробалістичну ракету Х-47М "Кинджал".

Причому, ракетні війська вразили два райони, де зосереджений ворожий особовий склад, озброєння та військова техніка, а також пункт управління та два склади боєприпасів.