Зібров заявив, що "непогано" живе в умовах війни: допоміг Поплавський

Український співак Павло Зібров в умовах повномасштабної війни дає благодійні концерти, а його театр пісні не працює.

Попри це, родина артиста "непогано" живе завдяки заощадженням та викладацькій діяльності співака. Цим артист поділився він інтерв'ю Олесі Бацман.

Він розповів, що працює у Київському національному університеті культури і мистецтв, куди його запросив ректор Михайло Поплавський.

"Непогано живемо, тому що є якісь статки, які були. Я ще викладаю. Пішов з 1 вересня до Михайла Михайловича Поплавського. Він попросив, каже: "Паша, очоль кафедру... Хочу, щоб ти був завідувачем кафедри естрадного співу". Я прийняв його пропозицію, я щасливий", сказав Зібров.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Він зізнавався, що спочатку не хотів приймати пропозицію, бо боявся відповідальності. За словами співака, він колись 15 років викладав, а потім мав семирічну перерву.

Поки співак роздумував над пропозицією Поплавського, останній зателефонував йому та попросив до телефону дружину Марину. Марина, це буде тобі на комуналку. Це буде тобі зарплата", сказав Поплавський.

Зібров зазначив, що робота викладачем допомагає йому "триматися на плаву".

"Це виручає. Тому що театр пісні Павла Зіброва закритий. Проте за нього треба платити, за дачу, де ми живемо, за квартиру", додав співак.

21 лютого донька Павла Зіброва Діана святкувала день народження. Їй виповнилося 26 років.

З цієї нагоди виконавець у своєму фотоблогу зворушливо привітав доньку, а також опублікував різноманітні світлини іменинниці.