ЗСУ завдали удару по "кадирівцям" у Мар'їнці: відео

Після початку збройного заколоту в Росії за участі ПВК "Вагнер" українські розвідники зафіксували відхід ворога з позицій неподалік від Мар'їнки на Донеччині.

Полк "Ахмат Восток" і загін спецпризначення у повному складі знялися і кудись поїхали. Втім, далеко заїхати вдалося не всім: по БТРу з "кадировцями" українські воїни завдали удару за допомогою FPV-дрону. Про це розповів пресофіцер 79 ОДШБр ДШВ ЗСУ Ярослав Чепурний, а громадський діяч та волонтер Сергій Стерненко показав відео ураження.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Вночі чеченські підрозділи, що воюють проти нас у Мар'їнці, знялися несподівано і почали виходити з Мар'їнки, наша аеророзвідка помітила це. І ми нанесли противнику вогневе ураження, навіть БТР підбили. Полк "Ахмат Восток", який тут воював, і загін спецпризначення вони в повному складі знялися і кудись поїхали", розповів Чепурний.

Далеко заїхати вдалося не всім. По БТР з "кадировцями" українські воїни вдарили за допомогою FPV-дрону POMSTA, придбаного за кошти українців. Стерненко показав, як це було, на відео.

"Учора під час демо-версії смути на Росії, у Марʼїнці "кадирівці" почали відходити з позицій. Але їм не пощастило. Бо прилетів FPV-дрон POMSTA, оплачений вами, і поцілив просто у кадирівців на БТРі. Працювали спецпризначенці", зазначив Стерненко.

Міноборони Великої Британії оцінило наступальні операції Збройних сил України на трьох ключових напрямках як такі, що мають поступовий, але впевнений тактичний прогрес.

Британські аналітики відзначили, що останніми днями українські війська перегрупувалися і знову проводять масштабні наступальні операції на трьох основних напрямках на півдні та сході України. Про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Великої Британії в неділю, 25 червня.