Мірзоян прокоментував чутки про розлучення з Матвієнко

Співак Арсен Мірзоян прокоментував чутки щодо розлучення з дружиною, співачкою Тонею Матвієнко.

Він також зізнався, чи зраджував дружині, та за які гроші живе родина. Про все це він розповів в інтерв'ю програмі "Слава+"

"Я взагалі не розумію, звідки ці чутки беруться. Розумієш, офіційні ЗМІ цього не писали, тому якось рефлексувати на жовтуху бажання не було. Типу, записувати спростування. Менеджер Тоні навіть сміявся і казав: "Слухай, нехай собі пливуть плітки, воно своє діло робить", запевнив Арсен.

Як пояснив співак, їхні стосунки з дружиною змінилися після її тривалого перебування за кордоном.

"Дуже все змінилось. Ставлення один до одного, що насправді цінне, скажімо. Змінилося на краще. Кохання підсилилося. Плюс шоубізнес непроста штука, вона затягує. Стали легше до всього ставитись", зазначив він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Мірзоян також запевнив, що не зраджував кохану, та розказав, чи зізнався б він Тоні в разі зради.

"Звісно, ні. Не треба цього казати. В мене навіть така пісня є. Якщо правда є біль промовчи. Тому ні. Ми з Тосєю постійно про це говоримо. Вона може передивлятись мої листування з кимось, вона так мені й каже: "Мені запідозріла ось ця персона". Ми з нею тоді розмовляємо", зізнався співак.

7 місяців тому Матвієнко розповідала, що у родини не було жодних заробітків. Арсен розповів, чи змінилася ситуація за цей час:

"Є корпоративи, не багато, але вони існують. Вони, звісно, вже носять більш такий характер квартирників. Це не такі пафосні і веселі історії", розповів він.

За словами співака, родина витрачає близько $2000-3000 на місяць:

"Цього вистачає. Затратна частина це їжа і витрати на автівку. У нас велика родина, і, знаєш, "вєєрная" економіка. В кого є гроші, той платить", розповів Мірзоян.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко побралися влітку 2017-го, вже після того, як у них народилася донька Ніна.

У Тоні також є дочка Уляна від попередніх стосунків, а Арсен має синів Артема і Влада від першої дружини.

У квітні минулого року парі приписали розлучення, але Тоня вже тоді спростувала ці чутки.