19-річний українець побив рекорд Шварценеггера, який той утримував 57 років

Українець Антон Ратушний у віці 19 років отримав національну професійну картку в бодибілдингу, ставши наймолодшим спортсменом у США, який досяг професіоналізму в цьому виді спорту. Його досягнення полягає у побитті рекорду, який належав Арнольду Шварценеггеру.

Ратушний здобув перемогу у змаганні Classic Physique Pro, яке було частиною національного дивізіону Національного комітету з фізичної фігури. Він заслужив професійну картку раніше, ніж Шварценеггер, всього на рік.

Блок галереї

Арнольд Шварценеггер зробив велике досягнення, здобувши титул "Містер Всесвіт" у віці 20 років, і став наймолодшою особою, яка отримала професійну картку. Це сталося в 1967 році.

Ратушний зазначив, що йому знадобилося чотири роки наполегливої ​​праці, аби здобути свій титул. У своїй публікації про перемогу він підкреслив важливість віри в себе і залишатися вірним собі, незалежно від думки інших. Він також висловив свою радість з приводу того, що зайнявся своєю справжньою пристрастю й не впустив негативних впливів у своє життя.

Нагадаємо, що Анастасія Меркушина – біатлоністка з України – фінішувала десятою у гонці переслідування етапу Кубка світу у Швейцарії. Це найкращий результат серед українських біатлоністок у цьому сезоні.