+27℃, місцями дощі: синоптики дали прогноз на 22 жовтня

У неділю, 22 жовтня, погода в Україні буде хмарно з проясненнями. В західних областях очікується невеликий дощ, а на Закарпатті - помірний дощ. На решті території не передбачається опадів. Інформацію про це оприлюднив Український гідрометеорологічний центр у Facebook.

Вночі та вранці у різних районах України можливий туман. Вітер буде дмухати з півдня та південно-сходу зі швидкістю 7-12 м/с, іноді на Карпатах можливі пориви до 15-20 м/с.

Температура повітря вночі становитиме +8...13℃, на заході та півдні країни може досягати +16℃. Вдень стовпчики термометра піднімуться до +18...23℃. У Одеській, Миколаївській областях та в Криму очікується ще більше потепління, тут температура може досягати +22...27℃. У східних областях, Чернігівській, Сумській та Полтавській областях вночі буде прохолодно з +3...8℃, а вдень стовпчики термометра покажуть +12...17℃.

Запрошуємо вас підписатися на наш телеграм канал новостей - INKORR

У Київській області 22 жовтня не передбачається опадів. Тут також можливий туман вночі та вранці. Вітер буде дмухати з південного сходу зі швидкістю 7-12 м/с.

Температурний режим в Києві та області буде таким: вночі +8...10℃, вдень близько +20℃.

За прогнозами, погода в Україні на Новий рік знову буде незвично теплою без снігу і морозу. За словами спеціалістки з Українського гідрометеорологічного інституту Вазіри Мартазінової, у денний час очікується незначний "плюсовий" температурний режим, а вночі температура може спадати до 0 або бути незначним "мінусом". Існує невелика ймовірність дощу в нічного святкового дня.