Або дрони, або барабани: Кондратюк емоційно закликав Горбунова не брати в держави 33 млн на зйомки серіалу

Продюсер Ігор Кондратюк емоційно висловився до ведучого Юрія Горбунова.

Він закликав його не брати в держави гроші, виділені на створення нового серіалу. Відео виклав у Facebook.

"Вибір простий: або дрони (та інші засоби ураження окупантів), або серіали і барабани. Але останніми рашиста з України не виженеш. Якщо і давати гроші кінобізнесу під час війни то на документальні фільми. Які фіксуватимуть силу і незламність ЗСУ, трагедію та героїзм українців, і злочини російських варварів-окупантів", зазначив продюсер.

Він порівняв дві новини, які з'явилися майже одночасно: про оголошення збору Сергія Притули на розвідувальні комплекси БПЛА за 120 млн грн і виділення 33 млн грн на виробництво серіалу.

"У мене трохи розриває бошку. Я вчора говорив з херсонськими нацгвардійцями, що їм потрібно і скільки це коштує. Я знаю, що збори падають. І я знаю, що ці новини діаметрально протилежні, вони знаєте, що роблять? Вони роблять найгірше. Вони роблять з українців, які є крутою, відчайдушною волонтерською нацією, вони роблять з українців націю, яка буде сповідувати принцип моя хата з краю. І пофігу мені ЗСУ і все інше", сказав.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Шановний Юро, на чорта зараз використовувати державні 33 млн, коли в країні не вистачає дронів і засобів боротьби з дронами Росії, з РЕБАми, навіщо? Я звертаюсь публічно, бо я розумію, що ти не шантажем взяв ці гроші. Їх тобі виділили. І може, це відео почують ті, хто тобі виділили. Може, в них хоч щось спрацює", зауважив.

Державний телеканал "Freeдом" замовив створення серіалу з робочою назвою "СМТ Інгулець" за 33 600 000 грн. Тендер виграло ТОВ "Прототип Продакшн", яким володіє шоумен Юрій Горбунов. Тендер оголосили 18 липня 2023 року. Телеканал замовляє послугу написання чи адаптації сценаріїв та передбачає частковий технологічний цикл виробництва. Роботу мають виконати до 31 грудня 2023 року.