Як почистити пуховик без прання: два дієві способи

З приходом холодів одразу згадуємо про теплий верхній одяг.

Дуже часто доводиться його приводити до ладу саме восени.

Щоб не довелося прати пуховик, достатньо почистити найбільш забруднені рукави та комір, пише telegraf.

Найзручніше чистити пуховик буде у ванній кімнаті. Або там, де можна розкласти одяг на рівній поверхні.

Для очищення знадобиться нова поролонова губка або ватяні диски, сода та сіль.

У 150 мл гарячої води потрібно розчинити по 1 столовій ложці соди та солі. Розчин добре розмішати й за допомогою губки або ватного диска втерти в забруднення. Маніпуляцію потрібно провести кілька разів, після чого протерти тканину сухою серветкою. Після цього забруднення мають зникнути.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Ще один ефективний засіб від засаленості на рукавах перекис водню. Потрібно змішати половину склянки соди, половину склянки перекису водню та одну склянку гарячої води. Отриманий розчин перелити в пляшку з пульверизатором та нанести на плями на 15 хвилин. Як тільки час закінчиться проблемне місце потрібно протерти чистою серветкою.

Позбутися плям на пуховику без прання, здавалося б, майже неможливо. Але є один спосіб, за допомогою якого можна зробити це надзвичайно швидко

Для цього знадобиться лише трохи води, губка або щітка та мило. Спочатку слід намочити забруднені ділянки водою. При цьому краще не використовувати порошок для прання, бо від нього можуть залишитись розводи. Підійти може просте господарське мило.