Аналог Telegram: Цукерберг анонсував оновлення в Instagram

Засновник компанії Meta Марк Цукерберг анонсував "трансляційні канали" в Instagram.

Нова функція працюватиме за зразком Telegram-каналів, пише Engadget.

Meta вже тестує цю функцію з кількома авторами. Компанія планує запровадити схожу на Telegram функцію у Facebook і Messenger.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Як стверджується, Канали дозволяють авторам надсилати пости у вхідні скриньки підписників, подібно до каналів у Telegram. Ті, хто приєднується до каналів, можуть реагувати на повідомлення та голосувати в опитуваннях. Однак не можуть безпосередньо брати участь у розмові.

Цукерберг поділився у своєму "Meta-каналі", що він використовуватиме його, щоб ділитися новинами та оновленнями щодо всіх нових продуктів і технологій в Meta. Окрім текстових повідомлень автори також зможуть ділитися аудіозаписами, фотографіями та іншим контентом.

До початкової групи тестувальників входять сноубордистка Хлоя Кім, борець джиу-джитсу Маккензі Дерн і мем-аккаунт Тенк Сінатра.

У компанії Meta, яка володіє соцмережею Facebook, запланували масові скорочення. Звільнити передбачається понад 11 тис. працівників, йдеться у листі Цукерберга до своїх співробітників.

Цукерберг продав свій будинок у Сан-Франциско за рекордні $31 млн. Угода співзасновника Facebook стала найдорожчою в Сан-Франциско з початку 2022 року.