Андрій Данилко показав свою квартиру на Хрещатику

Український співак Андрій Данилко показав свою квартиру на Хрещатику в Києві. Він розповів, що саме там його застала повномасштабна війна.

Артист взяв участь у проєкті фотографа Мушега Цироняна. Він про людей, що залишилися жити в Україні після повномасштабного вторгнення. Фото опублікували в Instagram.

"Київ у період війни на деякий час спорожнів. Проте в кожному київському будинку були мешканці, які наче охороняли свій дім", розповів Циронян.

Данилко живе у відомому будинку з зіркою на Хрещатику.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Андрій живе в самому серці Києва, в будинку із зіркою на даху. Ця зірка символізує сценічний образ Андрія та вже давно не асоціюється з радянським періодом. Вєрка Сердючка декомунізувала ту "советскую звезду", зазначив фотограф.

Артист сфотографувався з "мамою" Вєрки Сердючки Інною Бєлоконь. Данилко також показав бомбосховище, де ховався разом із консьєржем Кузьмичем.

"Кузьмича з Андрієм познайомила війна. Цей час згуртував людей і розірвав будь-які кордони. Нас об'єднала трагедія власної країни: немає значення, зірка ти чи водій громадського транспорту. Головне, що ми знаємо, як сильно любимо своє місто, країну, життя. І все зробимо разом для нашої Перемоги", додав Циронян.

2 жовтня Андрій Данилко відсвяткував день народження. Артистові виповнилося 49 років.

На благодійному концерті у Ризі виступив не в образі Вєрки Сердючки. Торік артист перефразував хіт з Євробачення-2007 замість Dancing Lasha Tumbai Dancing Russia Goodbye.

На аукціоні Данилко продав Rolls-Royce Silver Shadow британського музиканта Фредді Мерк'юрі за 250 тис. фунтів стерлінгів, це 11 млн грн. Гроші передав на допомогу українцям, які постраждали від російської агресії.