Будинок жінки прибрали вперше за 20 років: фото до і після

  • У будинку жінки, яка не прибирала протягом 20 років, вперше навели лад.
  • Генеральне прибирання зробило подружжя Джеймс Кілберн та Кімберлі Тревет. Вони заснували клінінгову компанію і зуміли відчистити бруд, накопичений за два десятиліття, всього за один день, пише Daily Star.
  • Помешкання стало настільки брудним, що унітаз та раковина були непридатними для використання. Кухня та ванна кімната були покриті вапняним нальотом.
  • "Нам надіслали серію відео та фотографій, але ми все одно хотіли побачити це на власні очі. Це безперечно була одна з найбільших робіт, за які ми взялися. В будинку жили, але ним просто нехтували", - каже Джеймс.

Гадали, що впораються з прибиранням за 16 годин.

Джеймс сказав, що найдовше працювали на кухні та у ванній 80% часу. Через вісім годин будинок сяяв.

"Нам просто подобається бачити хороші результати. Нам подобається працювати і встановлювати гарні стосунки з нашими клієнтами", - поділилася пара.

Коли кожен куточок квартири здається засипаним пилом, брудом і ще незрозуміло чим, важливо знати, з чого почати і як якісно повернути квартирі чистоту і затишок.

Існує два основних підходи до вирішення цього завдання: самостійне прибирання або звернення до професійних клінінгових служб.Якщо ви все-таки зважитеся прибирати самостійно, то ось покрокова інструкція як краще провести дане прибирання.

Для початку, одягнувши рукавички, почніть збирати сміття по всій квартирі. Приберіть явно непотрібні предмети: обрізки, крихти, порожні банки, пляшки та інший непотрібний мотлох і помістіть їх в мішки для сміття.