Для кого ці вихідні стануть найкращими у році – гороскоп на 21-22 жовтня

У цей вихідний період, який припадає на 21-22 жовтня, важливо звернути увагу на свої бажання і задуматися над тим, що потрібно для їх здійснення. Олена Максимова, астрологиня, поділилася деякими порадами з Gazeta.ua.

Астрологиня радить уникати неприємних тем під час спілкування з рідними та близькими людьми. Важливо не згадувати минулі негаразди і мати терпіння. Краще менше говорити і більше робити. Також варто займатися фізичною працею, наприклад, працювати в саду або майструвати щось зручне. Експерименти на кухні та обмін рецептами будуть успішними. Також можна спланувати поїздку, в якій виявиться багато цікавого. Астрологиня зауважує, що очі можуть бути вразливими, тому треба дати їм відпочинок від моніторів і телефонів.

Олена Максимова зазначає, що цей вихідний період буде особливо вдалим для Тельців, Левів і Водоліїв, ставши найщасливішим у році для них.

Щодо конкретних знаків зодіаку, Олена Максимова дає наступні поради:

Овнам радить дозволити дітям експериментувати і досліджувати світ, а також відвідати перукаря і змінити зачіску.

Телецьма повинен прислухатися до своїх бажань і творчо проявлятися. Крім того, це гарний час для ремонтних робіт і створення затишку у домі.

Близняки можуть зайнятися своєю зовнішністю, зокрема відвідати косметолога або перукаря. Також варто бути активним в цей день і не засиджуватися на одному місці.

Ракам можуть запропонувати нове місце роботи або цікаві курси і майстер-класи. Варто не відмовлятися і виглядати нових можливостей для зміни професії.

Левам рекомендується придбати речі, які роблять життя зручнішим, але уникаючи ревнощів у стосунках з коханими.

Дівам не планувати важливих зустрічей на суботу і поважати точку зору колег.

Терези наставляє на уважність до смаків та будьте обережні під час вибору дизайнерських рішень, щоб уникнути сварок з рідними.

Скорпіонам слід ризикувати та розчистити простір від зайвих речей для отримання нових можливостей у житті.

Стрільцям рекомендується утриматися від походів по магазинах, оскільки можуть виникнути збитки, а ввечері підвищується плідність організму.

Козорогам радиться не брати на себе зобов'язань і займатися улюбленими справами для полегшення життя.

Водоліям слід бути активними, не витрачаючи гроші даремно і зосередитися на професійному рості.

Рибам передбачається матеріальна стабільність і можливість взяти участь у благодійних проєктах.

Це тільки загальні поради, астрологія не має точних рецептів, але може допомогти дізнатися про певні тенденції та напрямки дії. Для деяких знаків зодіаку кінець 2023 року може бути найщасливішим періодом усього року.

Астрологиня розповіла, для яких трьох знаків кінець 2023-го буде найщасливішим періодом у році.