Існує два сценарії: Медведєв заговорив про умови завершення війни

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв відповів західним аналітикам, які оцінюють російську армію як "армію минулого століття", яка веде війну застарілими методами і зброєю.

Також він заговорив про умови завершення війни. У Telegram він почав виправдовувати путінських військових, стверджуючи, що армія РФ "сучасна і героїчна". Водночас, він визнав наявність проблем у "другої армії світу".

"У нашої армії, як і у всякої, є певні проблеми", говорить Медведєв.

Також він обурився тим фактом, що США і "їхні васали" надають озброєння Україні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Якби НАТО, перш за все США і їхні васали, припинили поставляти зброю і засоби ураження Україні, то "спеціальна військова операція" завершилася б буквально за кілька місяців", упевнений екс-президент РФ.

Він переконаний, що якщо США зараз припинить постачання зброї, то тоді так звана СВО закінчиться через кілька днів.

Також заступник голови Ради Безпеки РФ переконаний, що війну, навіть світову, можна завершити дуже швидко.

І далі він назвав сценарії, за яких війна може швидко зійти нанівець: або мирний договір, або застосування ядерної зброї.

"Навіть світова війна може бути завершена дуже швидко: або якщо підписаний мирний договір, або якщо зробити те, що зробили американці в 45-му році, коли вони використовували ядерну зброю і розбомбили два японських міста Хіросіму та Нагасакі", заявив колишній російський президент.

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв опублікував есе, в якому знову почав погрожувати світові ядерною війною. "Апокаліпсис не лише можливий, але й цілком імовірний", якщо Захід не погодиться вести переговори про новий світовий порядок з Росією, написав російський чиновник.

Така риторика не нова для Кремля хочуть налякати Захід. Але загрози теракту це не скасовує. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів політолог Тарас Загородній.