Ізраїль знищує інфраструктуру ХАМАСу на півночі Гази

За словами генерал-лейтенанта Герці Га-Леві, Армія оборони Ізраїлю наближається до завершення знищення військової інфраструктури угруповання ХАМАС на півночі Гази. Він також зазначив, що є ще кілька завдань, які треба виконати, але армія близька до досягнення поставленої мети. ЦАХАЛ планує продовжувати наступ у Секторі Гази з метою знищення членів ХАМАС та їх інфраструктури.

16 листопада ЦАХАЛ заявила про авіаудари по об'єктах ліванського угруповання "Хезболла". Крім того, ізраїльські війська недавно атакували терориста, який діяв на території Лівану. Також було забрано контроль над гаванями Гази та знищено 10 тунелів ХАМАСу та чотири споруди, використовувані для терористичної діяльності. В ході операції було також убито 10 бойовиків.

У прагненні до повного захоплення міста Газа ЦАХАЛ підірвала будівлю парламенту ХАМАСу. 13 листопада ізраїльська армія вступила в парламент угруповання в Газі, що призвело до втрати ХАМАСом контролю над Сектором Гази. Міністр оборони Ізраїлю, Єхієль Галлант, заявив, що ізраїльські війська рухаються згідно з планом і виконують свої завдання зі смертельними наслідками.

Крім того, Армія оборони Ізраїлю здійснила точну та цілеспрямовану операцію проти ХАМАСу у найбільшій лікарні Сектора Гази, відомої як "Аль-Шифа".