Кім Кардаш'ян - 43: подробиці з особистого життя і найсексуальніші фото зірки

Кім Кардаш'ян, американська теледіва, модель, акторка, дизайнерка та підприємиця, святкує своє 43-річчя. Відомість вона здобула після появи реаліті-шоу "З Кардаш'янами", яке вийшло надзвичайно популярним. Протягом першого місяця після його запуску, шоу стало найпопулярнішим серед жінок віком 18-34 років, а його подивилося понад 1,3 млн глядачів.

Gazeta.ua підготувала цікаві факти з особистого життя Кім та найсексуальніші фото зірки.

У січні 2000 року Кардаш'ян побачилася з музичним продюсером Деймоном Томасом. Проте їх шлюб закінчився розлученням у лютому 2004 року через домашнє насильство, про яке вона повідомила. Томас заперечив ці звинувачення та зазначив, що він сам був ініціатором розлучення через невірність Кім. Після цього вона почала зустрічатися з Реджі Бушем, з яким розійшлася у березні 2010 року.

Після цього Кардаш'ян встречалася з Майлзом Остіном, ресивером команди "Даллас Ковбойс", проте їхній зв'язок тривав лише три місяці. В листопаді 2010 року її часто бачили з манекенником Габріелем Обрі, однак вже в грудні вони розійшлися.

У грудні 2010 року Кім почала зустрічатися з Крісом Гамфрісом, нападником баскетбольної команди "Нью-Джерсі Нетс". Вони планували весілля, і Кріс пропонував зірці 20,5-каратну діамантову обручку. Їхнє весілля відбулося 20 серпня 2011 року в Каліфорнії. Але через 72 дні після цього вона подала на розлучення.

У квітні 2012 року Кардаш'ян почала зустрічатися з Каньє Вестом, а в грудні вони оголосили про свою вагітність. 15 червня 2013 року Кім народила дочку Норт. У жовтні того самого року, на День народження Кім, пара заручилася. Їхнє весілля відбулося в 2014 році в Італії. У травні 2015 року Кардаш'ян оголосила про свою другу вагітність, і в грудні 2015 року вона народила сина Сейнта. У січні 2018 року у них народилася дочка Чикаго, а в травні 2019 року - син Псалом. Проте в квітні 2021 року пара оголосила про своє розлучення через "непримиренні розбіжності", але залишилися друзями і підтримують взаємні стосунки.

Недавно Кім Кардаш'ян опублікувала фотографії, на одній з яких вона позує у блискучому золотому бікіні, купаючись у нічному басейні. Інша фотографія показує її, як вона їде на велосипеді, знімаючи свої ноги з педалей.