Командувач Павлюк оголосив створення центру рекрутингу Сухопутних військ

Створено рекрутинговий центр для укомплектування військових частин

Україна створить рекрутинговий центр з метою укомплектування військових частин та підрозділів Сухопутних військ. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк у Telegram.

Враховуючи те, що нині безпілотні технології вирішують низку складних та важливих бойових завдань на полі бою, першочергово основним завданням центру визначено відбір та комплектування підрозділів безпілотних систем Сухопутних військ вмотивованими кандидатами з необхідними якостями для подальшого навчання та здобуття військово-облікової спеціальності в напрямку безпілотних систем.

За словами командувача, кожен кандидат, який задовольняє умовам, зможе обрати підрозділ, в якому хоче служити. Рекрути будуть проходити загальновійськову підготовку у спеціальному навчальному батальйоні, а фахову - на базі окремого центру під керівництвом фахівців з бойовим досвідом.

Детальнішу інформацію про програму відбору та підготовку можна отримати за номером гарячої лінії: 0 800 301 314.

Також вже було повідомлено, що у Києві відкрився рекрутинговий центр до армії. У Львові також є центр рекрутингу до Сил безпеки та оборони України. Ці проєкти спільно з Міністерством оборони та міською радою розроблені з метою побудувати прозору та ефективну модель залучення молодих людей до українського війська.