Корисні поради від представника компанії "Жалюзі-Сервіс": як обрати жалюзі "День-ніч"

Ви вирішили замінити звичайні штори на жалюзі "День-ніч", але не знаєте, як зробити правильний вибір? Тоді ця стаття буде для вас корисною. Представник відомої української компанії Жалюзі-Сервіс, яка займається виготовленням сучасних сонцезахисних систем, дав цінні поради. Ознайомившись з матеріалом, ви легко знайдете те, що вам потрібно.

Кілька слів про особливості сонцезахисних систем

Жалюзі "День-ніч" вигідне рішення для всіх, хто цінує оригінальність та надає перевагу функціональності. Ключова особливість сонцезахисних систем полягає в тому, що використовується подвійне полотно з прозорими та непрозорими смугами. Завдяки цьому легко регулюється рівень освітлення у приміщенні. Все доволі просто: потрібно лише змінити положення смуг. Якщо розглядати інші особливості жалюзі "День-ніч", до них належить практичність, оригінальний зовнішній вигляд та довговічність.

Які рекомендації по вибору жалюзі "День-ніч"

Якщо виникають труднощі з вибором тканинних ролет, прислухайтесь до порад експертів. Головними критеріями, на які слід звертати увагу, є конструктивні особливості, тканина, колір та дизайн, розміри. Розглянемо все детальніше.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Конструктивні особливості

У продажу представлені системи двох видів. Що обрати, кожен вирішує самостійно. Перший варіант ролети "День-ніч" відкритого типу. Для них характерна простота та доступність. Це бюджетне рішення, оскільки ціна виробів цілком прийнятна. Сонцезахисна система складається з таких основних елементів: полотно, вал та механізм управління.

Другий варіант жалюзі закритого типу. Їхня особливість короб, який забезпечує захист тканини від пилу та від передчасного зношування. Вартість таких конструкцій вища, але повністю себе виправдовує. Системи закритого типу експлуатуються протягом довгого часу та мають лаконічний зовнішній вигляд.

Тканина

Для виготовлення сонцезахисних систем використовуються тканини з різним рівнем світлопроникності. Вибір залежить від того, в якій кімнаті будуть встановлюватись конструкції. Наприклад, для спальні та дитячої кімнати підходять тканини, які надійно захищають від сонячних променів.

Колір та дизайн

Потрібно обрати варіант, який краще за все підійде у конкретному випадку. Вибір кольору залежить від особливостей інтер'єру. Якщо кімната оформлена у теплих відтінках, нічого кардинально не змінюйте. Оберіть тканинні ролети, які гармонійно доповнять інтер'єр. Якщо жалюзі будуть встановлюватись у дитячій кімнаті, можна обрати щось цікаве та яскраве.

Дизайн ще один параметр, яким не варто нехтувати. Для поціновувачів класики підходять однотонні тканини. Також великим попитом користуються жалюзі "День-ніч" з малюнком.

Спосіб управління

Є два варіанти: ручне управління та автоматичне. Що краще? Ручне управління здійснюється за допомогою ланцюжка. Вартість таких моделей нижча. Для автоматичного управління використовується електропривід та пульт. Ціна таких сонцезахисних систем вища. Що обрати, вирішуйте самі, виходячи з бюджету.

Розміри

З цим проблеми не виникають, оскільки жалюзі виготовляються за індивідуальними розмірами. Слід викликати замірника та скористатись його послугами. Спеціаліст приїде на об'єкт та виконає свою роботу. В подальшому на основі точних замірів будуть виготовлені сонцезахисні системи.

Обираючи тканинні ролети "День-ніч", керуйтеся рекомендаціями представника компанії "Жалюзі-Сервіс". Експерт дав корисні поради, завдяки яким вибір сонцезахисних систем максимально спрощується. Якщо ж виникають питання, завжди можна зв'язатися з менеджером та дізнатись те, що цікавить, на сайті jaluzi-service.com.ua.

Жалюзі легко зробити із залишків шпалер для стін. Вони досить щільні і не вимагають додаткової декоративної обробки. Годяться прості, без малюнків, бо ті важкі й не тримають форми.

Gazeta.ua розповіла про легкі способи затінити вікно.