Літак із Сердючкою на борту зробив екстренну посадку в США. Що трапилося

Український музикант Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка, потрапив у надзвичайну ситуацію під час польоту до Нью-Йорка.

Під час перельоту з Чикаго артист з командою зробили вимушену посадку в Коннектикуті. Спершу літак не могли посадити через завантаженість аеропорту, а потім почалася гроза, і його розвернули. Про це повідомили в Instagram.

"Грім, блискавки, вітер, години очікування на гейті та, врешті-решт, перенос рейсу на ранок. До Нью-Йорка три години автівкою, якби не одне "але" багаж із костюмами в заручниках у працівників аеропорту, яким заборонено видавати валізи під час грози", йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Концерт затримали на годину, але все ж Сердючка виступила на найбільшій концертній залі Брукліна Kings Theatre.

"Разом із артистами співали, танцювали та посилали Путіна у відомому напрямку абсолютно всі, навіть Ед Стейнберг, друг і режисер ранніх кліпів Мадонни. Він вперше побачив live Сердючки і був щиро вражений рівнем перформансу", підсумували в команді Данилка.

Раніше Данилко виступив у Маямі. Музикант виконав пісню Russia Goodbye і прямо зі сцени вигукнув: "Путін, щоб ти здох". Глядачі почали бурхливо аплодувати. Крім цього під час концерту на великому екрані з'явилося фото генерала Валерія Залужного, який руками показував сердечко.