Медведєва знову "прорвало" ‒ заговорив про "мерзенну" Польщу і "чумних бліх" у Європі

Заступник голови Ради Безпеки РФ та колишній російський президент Дмитро Медведєв знову вибухнув образами на адресу західних лідерів.

Він, зокрема, назвав "солодкими мріями" те, що Росія колись помириться і заживе з Заходом "великою поліаморною сім'єю з небінарними гендерами". Про це Медведєв написав у Telegram.

За його словами, ставлення до західних лідерів "потрібно будувати як до керівників країн нацистської коаліції".

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Байден, Трюдо, Сунак, Шольц, Макрон, Мелоні, а також керівники Мерзенної Польщі, скандинавських країн, які оскотинилися, мілітаристської Японії, сумчастих тварин з Австралії і Нової Зеландії та інших чумних бліх на кшталт Прибалтики - прямі і явні посібники нацистів", ‒ написав Медведєв.

Таким чином він розкритикував світових лідерів за підтримку "бандерівської України", яка хоче "притягнення до відповідальності всіх росіян".

Нещодавно заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що Україні заради вступу до НАТО доведеться відмовитися від Києва та перенести столицю.

Перед тим він сказав, що російським військам потрібно уважніше обирати цілі для ударів по Україні. Атаки мають бути нестандартними та потужними.