"Мерзотний народ, який гірший фашистів" – реакція спортсменів на сьогоднішні обстріли

Українські спортсмени відреагували на обстріли міст російськими терористами в четвер, 29 грудня.

Росія випустила по Україні 69 ракет. У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що збили 54 із них.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Р*снявий карлик хоче залишити Україну на свята без світла, води та опалення. Мерзотний народ, який гірший фашистів. Вони не знають що таке правила війни, тому діють проти цивільних та інфраструктури", написав ексгравець збірної України з футболу Роман Зозуля.

"Сьогодні вранці Росія завдала удару по Україні. Знищення інфраструктури та вбивство мирних жителів звичайна справа для Путіна", додав колишній боксер Володимир Кличко.

"Той момент, коли хлопці із ЗСУ збивають ворожу крилату ракету, а ти плачеш, тому що досі не розумієш, як із цим жити, але пишаєшся кожним із них", прокоментувала обстріли фехтувальниця Ольга Харлан.

"Подарунок" від терористів", написав футболіст Олександр Зінченко, додавши світлину ракети, яка влучила в будинок в одному із сіл Івано-Франківської області.

Уранці 29 грудня Росія завдала по Україні 10-го масованого ракетного удару. Повітряна тривога тривала майже 5 год. Вибухи пролунали в низці областей, зокрема, на Київщині та в самій столиці.

Протиповітряна оборона знищила 54 російські крилаті ракети з 69 запущених ворогом, повідомив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Серед цих 69 ракет були, зокрема, Х-101/Х-555, "Калібри" та С-300. Пуски здійснювали з Ростовської області РФ, Каспійського та Чорного морів. Також сили ППО збили 11 безпілотників іранського виробництва Shahed, повідомили в Повітряних силах.