Місцями можливі дощі: погода на 6 жовтня

Український гідрометеоцентр повідомляє, що в Україні 6 жовтня очікується мінлива хмарність. Невеликі дощі можливі на Лівобережжі, а на півдні країни можуть бути грози. Водночас, на інших територіях не очікується опадів.

Швидкість вітру буде варіюватися від південно-західного до північно-західного напрямку, зі значенням 7-12 м/с. В окремих східних та північно-східних областях можливі пориви вітру до 15-20 м/с.

Температура повітря очікується в діапазоні +14... +19℃, а в південній частині країни буде тепліше, зі значенням +18... +23℃. На високогір'ї Карпат температура становитиме +9... +14℃.

В Київській області та в столиці очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер буде дмухати з північно-західного напрямку зі значенням 7-12 м/с. Температура повітря по області складатиме +14... +19℃, а в Києві очікується +14... +16℃.

Згідно прогнозів синоптика Ігоря Кібальчича, жовтень в Україні буде помірно теплим з невеликою кількістю опадів. У першій половині місяця температура дещо знизиться, а в другій половині стане ще холодніше.

Проте, в третій декаді другого місяця осені температура трохи підвищиться, а ймовірність опадів збільшиться.