«Наші діти заслуговують на переможний мир». Ярош показав фото, яке його вразило

«Наші діти заслуговують на переможний мир». Ярош показав фото, яке його вразило

Командувач Української добровольчої армії, екслідер "Правого сектора" Дмитро Ярош поділився зі своїми підписниками у Facebook фотографією своєї наймолодшої онучки Ольги, яка його вразила.

Ярош розповів, що фото зробила його дружина нещодавно. Він зазначив, що мирне майбутнє, яке відображають очі його онуки, викликало в ньому сильні емоції. Командувач УДА наголосив, що діти та онуки України заслуговують на перемогу України у війні та мирне життя.

“Це фото зробила моя дружина деякий час тому ... Воно мене вразило! Чим? Ні, не куркою ...) Мирним майбутнім в очах моєї, поки ще, наймолодшої онучки Олечки ... Наші діти і онуки заслуговують на переможний мир! Щасти тобі, наше маленьке Сонечко!” - написав він.

Нагадаємо, командувач Української добровольчої армії, екслідер "Правого сектора" Дмитро Ярош розповів про чотири головні переваги російської армії. За його словами, росіяни мають перевагу в повітрі - КАБ, ракети, дрони середньої та дальньої дистанції, а також великий, більший за український, але обмежений людський ресурс. Екслідер "Правого сектора" зауважив, що якби у Кремля дійсно був необмежений людський ресурс, РФ не залучала б найманців з Африки, Азії, Латинської Америки тощо.

До слова, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав не довіряти сигналам з Росії про нібито її прагнення заморозити бойові дії. Він також зауважив, що оточення Путіна посилає ці фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, незважаючи на те, що російські війська продовжують атакувати Україну з жорстокістю.

Читайте також: