Окупанти впродовж багатьох годин обстрілювали прифронтову ТЕС: деталі

Сьогодні, 7 грудня, внаслідок ворожих обстрілів одна з теплоелектростанцій ДТЕК у прифронтовій області зазнала значних пошкоджень. Енергетики вже розпочали прийняття заходів щодо вирішення цієї проблеми. Пресслужба ДТЕК повідомила про стан справ.

В оригінальному повідомленні йдеться, що обстріли спричинили серйозні пошкодження обладнання теплоелектростанції. Енергетики розпочали ліквідацію наслідків після припинення обстрілів.

Компанія ДТЕК повідомила, що немає жодних постраждалих внаслідок цих подій. Однак, вони звернули увагу на те, що це вже сьома атака російських загарбників на дану прифронтову теплоелектростанцію за останні півтора місяці. Компанія зробить все можливе для забезпечення безперебійної роботи енергосистеми України.

Міністерство енергетики вже повідомило, що два блоки прифронтової теплоелектростанції були зупинені через масований обстріл. Також зазначено про зазначений дефіцит енергії, що виник через зупинку теплових блоків та зниження температури в енергосистемі. Міненерго закликало споживачів зекономити електроенергію в зв'язку з цим.