Пішли назустріч бізнесу: в Одесі подовжили час роботи кафе та ресторанів

Роботу кафе та ресторанів в Одесі буде продовжено до 23:00.

Відносно розважальних заходів залишаються колишні обмеження: дискотеки повинні завершуватися до 22:00, повідомив 8 серпня голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Пішли назустріч бізнесу, внесли зміни до спільного наказу. Відтепер заклади громадського харчування можуть, за бажанням, працювати до 23:00. Обмеження залишаються щодо розважальних заходів. Нагадую, що гучна музика, прожектори та дискотеки мають закінчуватися до 22:00", наголосив Кіпер.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Бізнес, у свою чергу, пообіцяв дотримуватися правил безпеки та відповідально дбати про персонал, який має вчасно добиратися додому.

"Роботу кафе та ресторанів буде продовжено до 23:00. Але без дискотек! Відтепер заклади громадського харчування можуть, за бажанням, працювати до 23:00", також повідомив голова громадської ради при Одеській обласній військовій адміністрації Сергій Братчук.

В Одесі затримали юрисконсульта "партії Шарія", який працював на російську воєнну розвідку. Він передавав агресору цілі для повітряних ударів по місту, відслідковував місця дислокації та переміщення українських підрозділів ППО, звітував про наслідки "прильотів" ракет і ударів дронами-камікадзе.

Зловмисник є приватним юристом, який раніше був помічником-консультантом декількох депутатів із фракції "партії Шарія" в одній із райрад Одеської області. Після повномасштабного вторгнення РФ він разом із дружиною виїхав до тимчасово окупованого Сімферополя, де за власної ініціативи звернувся до "військового комісаріату Криму".