Погода на сьогодні: де пройдуть дощі

Сьогодні в східних, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях пройдуть дощі, про це повідомляє Укргідрометцентр.

Прогнозована температура зустрічного ночі становитиме від +4 до +9℃, на південному сході країни може бути до +14℃. Удень очікується підвищення температури до +11...16℃, а на півдні Одещини та в Криму може сягнути +19℃.

Щодо напрямку вітру, він спочатку буде північно-західним, але з часом у більшості районів Правобережжя перейде на південно-східний. Швидкість вітру становитиме 5-10 м/с.

У Карпатах вночі може бути до -1℃ морозу, а вдень очікується підвищення до +7...12℃.

У Києві та області 2 листопада опадів не передбачається. Вітер буде західний з переходом на південно-східний, швидкість становитиме 5-10 м/с. Прогнозована нічна температура в столиці буде +6...8℃, а вдень до +12...14℃.

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, в Україні наприкінці осені снігу не буде. У листопаді очікується середньомісячна температура в межах +2…7°C, що відповідає нормі. Перші дні місяця будуть дощовими, про це повідомила представниця Укргідрометцентру - Наталія Птуха.

У цьому місяці очікується 34-65 міліметрів опадів.