Політик з партії Ердогана похвалив Гітлера і висловив надію, що Ізраїль припинить існування

Німецький диктатор Адольф Гітлер мав правильність у вбивстві євреїв, так як вони вважалися причиною всіх бід у світі. Таку заяву зробив турецький політик Сулейман Сезен, який представляє партію президента країни Реджепа Тайїпа Ердогана в місті Самсун, повідомляє Global Village Space.

Сезен цитує вислів Гітлера: "Ви будете проклинати мене за кожного єврея, якого я не вбив". Він підтверджує, що це правда, і молиться за його душу. За його словами, сіоністи, Ізраїль та євреї є постійною причиною всіх негараздів у світі.

Також він висловив сподівання, що Ізраїль скоро припинить своє існування, і світ зазнає миру тоді, коли позбудеться євреїв.

Дана заява була зроблена після того, як терористи ХАМАС заявили, що Ізраїль напав на лікарню Аль-Ахлі в Секторі Гази, внаслідок чого загинули сотні людей. Ізраїль заперечує звинувачення і стверджує, що ракета була випущена з самої Гази.

Лікарня Аль-Ахлі в Секторі Гази була піддана атакі. Багато людей опинилися під уламками, і загинуло принаймні 500 людей.

ХАМАС побрехав, звинувативши Ізраїль у нападі на лікарню.

Армія оборони Ізраїлю заявила, що ракету випустило не вони, а організація "Ісламський джихад". Вони також оприлюднили відео, на якому видно помилку під час запуску, що призвела до удару по лікарні.