Продюсер Кондратюк прокоментував Чорновола у смітнику. Потім пост видалив. Що було далі

Продюсер Ігор Кондратюк, коментуючи інцидент із колишнім народним депутатом від Партії регіонів Тарасом Чорноволом у сміттєвому баку, заявив про "тітушок вдови Да Вінчі".

Про це Кондратюк написав у Twitter.

"Є "Вовки Да Вінчі" доблесний героїчний підрозділ захисників вітчизни, створений героєм України, великим воїном Дмитром Коцюбайлом. А є "тітушки вдови Да Вінчі" безчесна зграя боягузів на службі депутатки Київради", заявив Кондратюк.

Згодом видалив допис.

Блогер Ігор Лаченков прокоментував: "Іноді краще промовчати, ніж писати таке та хоч якось згадувати військових дівчат та підрозділи".

Кондратюк пояснив, що видалив допис, бо "міг раптом образити" когось з воїнів "Вовків Да Вінчі".

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Також Кондратюк заявив, що він "не підтримав Чорновола". А дівчина загиблого Героя України Дмитра Коцюбайла Аліна Михайлова, зі слів продюсера щодо "образи від Тараса має вирішувати в суді".

"Я не підтримав свавілля Чорновола", написав продюсер.

В соцмережах гуляє відео, де колишнього регіонала, політичну проститутку і керівника штабу Януковича кидають до смітника. По-перше, неймовірно тішусь, що славні традиції сміттєвої люстрації живі. Регіонали і запроданці мають оглядатись, а не умнічать по телебаченню. pic.twitter.com/tOqQ5wAELn

Alina Mykhailova (@Mykhailova_A) June 13, 2023

13 червня у Києві посадили у смітник Тараса Чорновола. Також його облили невідомою рідиною з пляшки і зеленкою. Сказали, що він образив жінку, яка зараз воює у Бахмуті і назвали "зрадником українського народу".

Минулого місяця екснардеп опублікував у своєму Telegram-каналі фрагмент інтерв'ю керівниці медичної служби батальйону "Вовки Да Вінчі" Аліни Михайлової телеведучій Яніні Соколовій. Заявив про "зелених підолігархічних шмар".

На відео з Чорноволом у смітнику відреагувала захисниця Аліна Михайлова. Назвала колишнього нардепа "політичною проститукою".